Drag auditoriu,

Buna ziua si bine ati venit pe pagina de prezentare a scolii de dans Le Ballet Théâtral de Montreal (BTM).

Aceasta pagina in limba dumnavoastra explica in linii mari in ce consta activitatea pe care noi o desfasuram. Va invitam in acelasi timp sa intrati pe pagina de prezentare a scolii in limba franceza sau pe traducerile in limba engleza si spaniola pentru a avea acces la toate informatiile si la o prezentare vizuala a acestuia.

Le Ballet Théâtral de Montreal este o scoala unica in genul ei care se distinge prin calitatea pedagocica de care copiii beneficiaza. Totii profesorii poseda calificari in domeniul artelor dar si o formare in pedagogia dansului sub tutela doamnei Monique Goyer.

Aceasta educatie pedagogica sta la baza filozofiei BTM, ceea ce permite elevului pasionat de dans sa inteleaga ceea ce face si sa se dezvolte complet: fizic, artistic si social.

Cu aceeasi mare placere isi dezvolta capacitatile motrice si in acelasi timp inteligenta prin noile notiuni specifice dansului. Cursul de dans se desfasoara intr-o atmosfera pozitiva ceea ce este si una din prioritatile noastre, tinarul dansator devine mai constient de el si de ceilalti din jur.

Fondata de doamna Monique Goyer, care sarbatoreste al 40-lea an de cariera in invatamintul profesional de dans. Le BTM propune tinerilor mai multe tipuri de dans; dans clasic (balet), poante, dans jazz, dans modern, interpretare si dans de caracter, oferim deasemenea des programme pregatitoare pentru copii incepind de la 3 ani.

Anul se imparte in trei sesiuni, din septembrie pina in junie, anul se termina cu un spectacol pe scena. Pentru inscrierea unui elev nou trebuie mai intii sa telefonati sau sa scrieti pentru a rezerva un loc.

Rezervind un loc elevul poate sa se prezinte pentru prima ora de curs in proba fara angajament, daca totul se deruleaza bine se fac actele pentru primul trimestru si se platesc onorariile.

Noii elevi se claseaza pe categorie de virsta si/sau experienta in functie de cum va fi evaluat de catre noi pentru a il acomoda cit mai bine si in functie de clasele disponibile la momentul respectiv.

Suntem foarte fericiti pentru ca ati remarcat valoarea date de scoala noastra de dans si deasemenea ca sunteti interesati in a ne cunoaste mai bine.

Sunteti bine veniti in lumea magica a dansului avind un scop educativ…


Monique Goyer
Création web : Marcel Contant / Hébergement : VISION3MC (Multimedias) Inc. Le Ballet Théâtral de Montréal (BTM) © 2015 Tous droits réservés